Vepřové ražniči s cibulí a slaninou

120 minut
neuvedeno

Suroviny

  • 400 g vepřového masa
  • 100 g cibule
  • 100 g slaniny
  • špejle
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme pod studenou vodou, nakrájíme na kostky, osolíme a popepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na špejli klademe střídavě maso, slaninu a cibuli. Napíchané ražniči dáme do pekáče a trochu podlijeme, aby se maso nepřipálilo. Do pekáče také přidáme zbylou cibuli. Ražniči pečeme v troubě, až je maso měkké. Můžeme podávat s bramborovou kaší a ovocným kompotem. Vepřové ražniči s cibulí a slaninou Vepřové ražniči s cibulí a slaninou