Informace o knize 240 receptů
- Jazyk: čeština
- EAN: 9788074290497
- ISBN: 978-80-7429-049-7
- Spisovatel: Magdalena Wagnerová
- Nakladatel: VYŠEHRAD
- Rok vydání: 2010
- Počet stran: 128
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
- Výška: 205,0 (mm)
- Šířka: 145,0 (mm)
- Tloušťka: 10,0 (mm)
Obvyklá cena:
69 Kč
Popis
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.