Domácí zavařování - Magdalena Wagnerová

Informace o knize 240 receptů

  • Jazyk: čeština
  • EAN: 9788074290497
  • ISBN: 978-80-7429-049-7
  • Spisovatel: Magdalena Wagnerová
  • Nakladatel: VYŠEHRAD
  • Rok vydání: 2010
  • Počet stran: 128
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
  • Výška: 205,0 (mm)
  • Šířka: 145,0 (mm)
  • Tloušťka: 10,0 (mm)
Obvyklá cena:
69 Kč

Popis

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.