Americká kuchyně v redukční variantě - Jaroslav Kalivoda

Informace o knize variantě

  • Jazyk: čeština
  • EAN: 9788086015682
  • ISBN: 80-86015-68-8
  • Spisovatel: Jaroslav Kalivoda
  • Nakladatel: SDRUŽENÍ MAC
  • Rok vydání: 2000
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
  • Výška: 200,0 (mm)
  • Šířka: 115,0 (mm)
  • Tloušťka: 4,0 (mm)
Obvyklá cena:
51 Kč

Popis

Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.